Kali

Pseudonimy:
Kali
Label:
Ganja Mafia Label
Imię i nazwisko:
Marcin Gutkowski
Data urodzenia:
22 października 1981
Miejsce urodzenia:
Kraków
Współtworzy(ł) projekty:
Intoksynator, Firma, Ganja Mafia
Dyskografia
Okładka Data premiery Wykonawca – Tytuł Wytwórnia Download
07.04.2017 Kali & Pawbeats – Chakra Ganja Mafia Label Download
22.04.2016 KaliKrime Story Ganja Mafia Label Download
24.12.2015 Ganja Mafia – Wiesz Co Się Kręci Ganja Mafia Label Download
10.10.2014 Kali & Gibbs – Sentymentalnie Ganja Mafia Label Download
24.12.2013 Ganja Mafia – Wiesz Co Się Kruszy Ganja Mafia Label Download
08.06.2013 Kali & Paluch – Milion Dróg Do Śmierci Ganja Mafia Label & B.O.R. Records Download
26.05.2012 Kali – Gdy Zgaśnie Słońce Ganja Mafia Label Download
21.05.2011 Kali – 50/50 Ganja Mafia Label Download

Dodaj komentarz