Quebonafide

Pseudonimy:
Quebonafide
Label:
QueQuality
Imię i nazwisko:
Kuba Grabowski
Data urodzenia:
7 lipca 1991
Miejsce urodzenia:
Ciechanów
Współtworzy(ł) projekty:
SB Maffija, Yochimu
Dyskografia
Okładka Data premiery Wykonawca – Tytuł Wytwórnia Download
Brak okładki ??.08.2017 QuebonafideTBA Mixtape QueQuality Download
??.08.2017 Quebonafide & Matheo – No To Bajka EP QueQuality Download
09.06.2017 QuebonafideDla Fanek Euforii EP QueQuality Download
09.06.2017 QuebonafideDla Fanów Eklektyki EP QueQuality Download
09.06.2017 QuebonafideEgzotyka QueQuality Download
17.06.2016 Quebonafide & QueQuality – Hip Hop 2.0 QueQuality Download
17.06.2016 Quebonafide & 2sty – Elektryka (Blendtape) QueQuality Download
04.12.2015 Białas & Quebonafide – Demówka EP QueQuality Download
27.03.2015 Quebonafide – Ezoteryka QueQuality Download
27.03.2015 Quebonafide – Erotyka Mixtape QueQuality Download
31.12.2013 Eripe & QuebonafidePłyta Roku nielegal Download
31.07.2013 Quebonafide – Eklektyka nielegal Download
20.07.2012 Fuso & Quebonafide – Flow Witam EP nielegal Download
20.08.2010 Yochimu (Fuso & Quebonafide) – Drugie Cięcie nielegal Download
02.05.2009 Yochimu (Fuso & Quebonafide) – Pierwsze Cięcie nielegal Download
Brak okładki 2008-2017 QuebonafideFeaty i luźne tracki składanka Download
Koncerty

18.08 – Hradec Kralove (Czechy) (Hip Hop Kemp)
19.08 – Krzyżanowice
22-23.08 – Bułgaria
24.08 – Mogilno, Amfiteatr letni
25.08 – Łowicz, Łowicki Ośrodek Kultury
26.08 – Lublin
01.09 – Wejherowo, Park Miejski (Open Air Hip Hop Festival)
02.09 – Skierniewice, Centrum Kultury i Sztuki (Hip Hop Kings)
18-21.09 – Bułgaria (Student Camp)
22.09 – Zgorzelec
23.09 – Wrocław, Klub Pralnia
29.09 – Bydgoszcz, Hala Łuczniczka
30.09 – TBA
06.10 – Rybnik, Ambrozja Exclusive Club
14.10 – Gdańsk, klub B90 (Hip Hop Festival 3Miasto)
17.11 – Wrocław, Hala Stulecia (Wrocław Hip Hop Festival)
08.12 – Szczecin, Szczeciński Loft Kultury (Fresh N Dope Festival)
09.12 – Katowice, Spodek (Śląski Rap Festival)
15.12 – Łódź, Lordi’s club (Fresh N Dope Festival)

Wywiady

    Dodaj komentarz