Quebonafide

Pseudonimy:
Quebonafide
Label:
QueQuality
Imię i nazwisko:
Kuba Grabowski
Data urodzenia:
7 lipca 1991
Miejsce urodzenia:
Ciechanów
Współtworzy(ł) projekty:
SB Maffija, Yochimu
Dyskografia
Okładka Data premiery Wykonawca – Tytuł Wytwórnia Download
Brak okładki ??.07.2017 QuebonafideTBA Mixtape QueQuality Download
??.07.2017 Quebonafide & Matheo – No To Bajka EP QueQuality Download
09.06.2017 QuebonafideDla Fanek Euforii EP QueQuality Download
09.06.2017 QuebonafideDla Fanów Eklektyki EP QueQuality Download
09.06.2017 QuebonafideEgzotyka QueQuality Download
17.06.2016 Quebonafide & QueQuality – Hip Hop 2.0 QueQuality Download
17.06.2016 Quebonafide & 2sty – Elektryka (Blendtape) QueQuality Download
04.12.2015 Białas & Quebonafide – Demówka EP QueQuality Download
27.03.2015 Quebonafide – Ezoteryka QueQuality Download
27.03.2015 Quebonafide – Erotyka Mixtape QueQuality Download
31.12.2013 Eripe & QuebonafidePłyta Roku nielegal Download
31.07.2013 Quebonafide – Eklektyka nielegal Download
20.07.2012 Fuso & Quebonafide – Flow Witam EP nielegal Download
20.08.2010 Yochimu (Fuso & Quebonafide) – Drugie Cięcie nielegal Download
02.05.2009 Yochimu (Fuso & Quebonafide) – Pierwsze Cięcie nielegal Download
Featy i luźne tracki
CD1 (2008-2012) (A-Z):
1. Bajorson & Quebonafide – Urodzeni Mordercy
2. Brakujący Element – Podziemne Korytarze ft. Yochimu
3. Czarny Furiat – Ryzyk fizyk 2 ft. Lukasyno, Quebonafide, Brahu
4. eMTeeR & Pepe – Fałszywa odwaga ft. Quebonafide, Profesor
5. eSPeCHa – Gdzie Jest Prawda?! ft. Quebonafide
6. Fuso – Energia ft. Quebonafide
7. Fuso – Poza Skalę ft. Quebonafide
8. Fuso – Wespnij Się ft. Quebonafide
9. Fuso & Quebonafide – Przykryć Całe Ciało
10. Fuso & Quebonafide – Rock n Roller
11. Fuso & Quebonafide – Stephen Hawking Flow
12. KarloZ C4 – Niemy Krzyk ft. Quebonafide, Biero
13. NoName Group – Miłość Od Pierwszego Usłyszenia ft. Quebonafide
14. Projekt Zemsty – Zemsty Nadejdzie Czas 2
15. Quebonafide – Atropina
16. Quebonafide – Ja, Słowianin
17. Quebonafide – Kto Się Boi Burzy
18. Quebonafide – Opus Magnum
19. Radio Wolna Warszawa – Presja ft. Yochimu, Limitowany, MC Illo
20. RRI – 023 ft. Quebonafide
21. RRI – Daj To Głośniej ft. Jongmen, Quebonafide, HZOP
22. Toczek & Prus – Noc ft. Quebonafide
23. Yochimu – Nic Nie Stoi Na Przeszkodzie
24. Yochimu – Nie Masz Pojęcia (Królowie Życia)
25. Yochimu – Prawda Jedna ft. Kompanija Reggae Sound
26. Yochimu – Zegarmistrz
27. Yochimu & Gabi & DSW – Nie Interesuj Się

CD2 (2013-2014) (A-Z):
1. ADM – Czuć Luz ft. Quebonafide, Białas
2. Dwa Sławy – Człowiek sztos ft. Quebonafide
3. Efen – Sukces ft. Quebonafide, Emen
4. Fen – Z całej pety ft. Eripe, Quebonafide
5. Fuso – Bang Bang ft. Quebonafide (Ciach #13)
6. Fuso – Lepsze Jutro ft. Quebonafide, Jongmen
7. Fuso & Quebonafide – Dnia Poprzedniego
8. Fuso & Quebonafide – Gangbanger
9. Hary & Funk Monster – Klisze ft. Emen, Quebonafide
10. Koldi – Wiem Że Mogę ft. Jaco, Quebonafide, Rzabka
11. Paluch & Chris Carson – M5 ft. Quebonafide
12. Pawbeats – Euforia ft. Quebonafide, Kasia Grzesiek
13. Planet ANM & EljotSounds – Nie Rozmawiaj Z Duchami ft. Bogu Bogdan, Quebonafide
14. Pyskaty, Numer Raz, Proceente, Pelson, Rahim, Łysol, Mielzky, Dwa Sławy, Zeus, Chada, Klasik, Quebonafide, JodSen, Joteste, Bezczel, Siwers, Ten Typ Mes – Najsilniejsi przetrwają
15. Quebonafide – Futurama (Jurek Owsiak Flow)
16. Quebonafide – Futurama 2 (To Tylko Bragga)
17. Quebonafide – Szacunek freestyle (The Wall Warsaw Hip-Hop Festival Promo)
18. Quebonafide – Wczoraj, Dziś, Jutro
19. Quebonafide & Cywil & TomB – Nie Banglasz (Remix)
20. Quebonafide & Sokół & PRO8L3M – Szacunek
21. Rasmentalism – Wyjdziesz na dwór? ft. Quebonafide
22. Rose – Mistrz Boksu ft. Mentor, ADM, Eripe, Quebonafide
23. Smolak – Liczy Się Hajs ft. Quebonafide, Koldi ALC, Zamar
24. Solar & Białas – Vladimir Putin ft. Quebonafide, TomB, Beteo
25. Te-Tris & Pogz – Boom ft. Quebonafide
26. TomB – Quiz flow ft. Quebonafide, Solar, Fuso
27. White House Records – #DavidMoyes ft. Quebonafide, Bonson

CD3 (2015-2017) (chronologicznie):
1. Soulpete – Wszystko I Nic ft. Quebonafide, DJ Te (prod. Soulpete)
2. Eripe – Tartakiada ft. Quebonafide (prod. Nastyk)
3. Guzior – Jebać vibe ft. Quebonafide (Wersja z YT) (prod. Loko)
4. Guzior – Jebać vibe ft. Quebonafide (Wersja z CD) (prod. Loko)
5. Paluch & Quebonafide – Agonia (prod. Matheo)
6. Solar – Pan Czlajn 01 ft. Białas, King Tomb, Quebonafide, ADM, Neile, Beteo (prod. SoDrumatic)
7. Dwa Sławy & Kuban & Quebonafide & Krzy Krzysztof – Zamknij Mordę Tour (prod. Matheo)
8. Białas – Złote serca ft. Quebonafide (prod. Deemz)
9. VNM & KęKę & Sokół & Quebonafide – Brać Życie Za Mordę (prod. Brall Beats)
10. Quebonafide & Natalia Zamilska – Święty Spokój (prod. Natalia Zamilska)
11. VNM & Bisz & Quebonafide & Sarius – D.Y.H.A. (prod. Deemz)
12. Bezczel – Idą Asy W Klub ft. Quebonafide (prod. Poszwixxx)
13. Żabson – Czarne okulary ft. Quebonafide (prod. 2K Beatz)
14. The Returners – BBQ ft. Białas, Bonson, Quebonafide (prod. The Returners)
15. iFani – Sushi Dip ft. Lex LaFoy, Quebonafide
16. Solar & Białas – Brudna Prawda ft. ReTo, Quebonafide, Wac Toja (prod. 101 Decybeli)
17. Tomb – Prima Aprilis ft. Quebonafide (prod. DJ Kronic)
18. Wac Toja – Aloes ft. Quebonafide (prod. M1cky)
19. Leon – Sam ft. Quebonafide (prod. hdi)
20. Bokun – All Black ft. Quebonafide (Remix) (prod. Bokun & Young Veteran$)
21. Białas & Lanek – Ganges ft. Quebonafide (prod. Lanek)

Koncerty

20.07 – Giżycko (Mazury Hip-Hop Festiwal)
21.07 – Kraków, Zet Pe Te (Czeluście Festiwal)
22.07 – Mirsk
25.07 – Warna (Bułgaria), Papaya Disco
29.07 – Olsztyn
04.08 – Gdańsk, Plac Zebrań Ludowych (Baltic Games)
05.08 – Płock (Polish Hip-Hop Festival)
18.08 – Hradec Kralove (Czechy) (Hip Hop Kemp)
25.08 – Łowicz
26.08 – Lublin
02.09 – Skierniewice, Centrum Kultury i Sztuki (Hip Hop Kings)
23.09 – Wrocław, Klub Pralnia
17.11 – Wrocław, Hala Stulecia (Wrocław Hip Hop Festival)
09.12 – Katowice, Spodek (Śląski Rap Festival)

Wywiady

    Dodaj komentarz